Simona Halep a revenit cu detalii despre diagnosticul primit de la medici. Locul 1 modial al tenisului feminin a menţionat că nu se pune problema unei operaţii, ci de un tratament.

"Mulţumesc fanilor mei de peste tot şi în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă şi care sunt îngrijoraţi după ştirile apărute în mass media din România. Aş dori să precizez că este o hernie de disc, într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operaţiei. Voi urmă tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie. Voi reveni cu informaţii!", a postat Halep, pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Simona Halep a anunţat că suferă de hernie de disc printr-un mesaj pe Twitter şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

La revenirea la Bucureşti, Simona Halep a declarat că s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind că marţi va face un RMN.

Locul 1 mondial a abandonat meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, din cauza problemelor fizice, sportiva tunisiană câştigând cu scorul de 6-1.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă în turul al doilea al Wuhan Open, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori intervenţia medicilor în timpul partidei.