Simona Halep, numărul unu mondial, a recunoscut după eliminarea de la Wimbledon ]n urma meciului cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, pierdut sâmbătă, în turul al treilea al turnelului de la Londra, că a avut o atitudine neprofesionistă, trasmite site-ului WTA.

   'Ea (n.r. Su-Wei Hsieh) a jucat foarte bine. A rezistat la fiecare puncte. Are toate meritele. Jocul a fost unul destul de bun, dar cred că nu am avut o atitudine pozitivă pe teren. Am făcut un meci foarte neprofesionist din partea mea. Dar sunt prea obosită, eram prea obosită. Mă dureau toate', a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

Articolul continua dupa recomandari

   'Nu voi căuta scuze după acest meci, ea a meritat să câştige, dar totuşi sunt tristă pentru felul cum m-am comportat', a mai declarat Halep.

   'Am avut doar o atitudine negativă, am vorbit prea mult. Cred că din cauză că eram prea obosită, nu m-am putut concentra asupra fiecărei mingi. Am condus, eram în avantaj şi nu am putut încheia meciul. Nu sunt dură, sunt doar realistă şi cinstită cu mine. Recunosc că am avut o atitudine neprofesionistă.', a explicat românca.

    În ultimele 18 luni, taiwaneza Su-Wei Hsieh a reuşit să obţină victorii şi în faţa jucătoarelor Garbine Muguruza şi Agnieszka Radwanska la Australian Open, pe Johanna Konta la Roland Garros şi pe Halep la Wimbledon, potrivit Agerpres.

   Meciul taiwaneza cu Simona Halep a fost unul dramatic pentru româncă, disputa terminându-se cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, în runda a treia de la Wimbledon. Halep a pierdut, deşi a condus cu 5-2 în setul decisiv şi a avut o minge de meci.