Simona Halep a făcut un anunţ total surprinzător, după ce s-a despărţit de antrenorul Darren Cahill. Liderul ierarhiei mondiale feminine a trebuit să accepte decizia tehnicianului australian, acesta declarând că vrea un an de pauză, pentru a sta mai mult timp cu familia.

Simona trebuie acum să aleagă un alt antrenor, dar deocamdată a decis să meargă singură la turneele din startul viitorului sezon. "Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor în perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori, nu am avut dureri, dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri." a spus Simona, conform Telekom Sport.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru Simona Halep nu este o noutate că va aborda sezonul fără antrenor, după ce în 2013 și în 2014 a fost la fel. În cei doi ani a participat la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, fără a avea un antrenor. În 2014, după turneul din Australia, a început colaborarea cu Wim Fissette.

Cu Darren Cahill antrenor, Simona Halep a cucerit primul Grand Slam din carieră, Roland Garros 2018, şi a ajuns numărul 1 mondial.