Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, s-a implicat serios în lupta contra coronavirusului. Ramos este ambasador UNICEF și acest lucru îi va facilita donarea de suplimente medicale pentru spitalele din Madrid.

Ramos a vorbit pentru Marca într-un interviu realizat de la locuința sa, de unde a povestit despre programul ”El Horminguero”, prin intermediul căruia el și colegii de la Real Madrid pot dona în lupta cu Covid-19.

Articolul continua dupa recomandari

Sergio Ramos: ”Vom dona cât mai multe suplimente medicale”

”Clubul (n.r Real Madrid) a luat în serios această criză încă din prima zi și ne-a trimis în carantină. În fiecare zi ne antrenăm, însă sunt condiții diferite. Fotbalul a trecut pe planul secund în acest moment.

Prin faptul că sunt ambasador UNICEF mă ajută să pot dona cât mai multe suplimente medicale pentru spitalele din Madrid. Exemplul meu va fi urmat și de alți colegi prin intermediul programului El Horminguero”, a declarat Ramos pentru Marca.

Spania, a doua cea mai afectată țară din Europa de Covid-19

Situația din Spania, a doua cea mai afectată țară din Europa de Covid-19 după Italia (70,000 de cazuri) s-a agravat în ultimele două săptămâni. Sunt confirmate peste 42,000 de cazuri de coronavirus, iar Madridul, capitala țării, a devenit un oraș pustiu.

Numărul deceselor a ajuns la 2,991, în timp ce 3,794 de oameni au reușit să se vindece.