Selecţionerul Christoph Daum a declarat, sâmbătă seară, după meciul pierdut cu scorul de 1-3 în faţa Poloniei, că după un astfel de joc trebuie analizată situaţia şi să se vadă de ce este nevoie pentru ca România să ocupe locul doi în grupă. El nu se gândeşte la varianta unei eventuale demisii şi spune că pentru naţională nu este imposibil să ajungă pe poziţia a doua, dar va fi foarte dificil.

"Ne aşteptam la un rezultat mai bun, toată lumea este dezamăgită. Am primit trei goluri din faze fixe şi ne-am trezit prea târziu. După un astfel de meci trebuie să ne analizăm situaţia, să calculăm câte puncte ne trebuie pentru locul doi. Nu spun că este imposibil, dar e foarte dificil", a spus Daum la TVR.

Articolul continua dupa recomandari

Întrebat dacă se gândeşte să părăsească naţionala României, el a răspuns: "De ce?".

Selecţionerul a precizat că mesajul său este că trebuie să se investească în tineri. "Să fim uniţi în situaţii dificile", a adăugat el.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-1 (1-0), sâmbătă, la Varvoşia, în etapa a şasea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018. Toate golurile polonezilor au fost marcate de Robert Lewandowski. Lewandowski a marcat în minutele 28 (penalti), 57 şi 62 (penalti). Pentru "tricolori", Stancu a înscris în minutul 76.

Sursa: News.ro