Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că nu este adeptul "spălării rufelor în familie" şi le-a transmis directorului sportiv Mihai Stoica şi antrenorului Laurenţiu Reghecampf că va face publice toate neregulile de la echipă.

Eu consider că trebuie să se ştie adevărul la Steaua. Eu i-am spus şi lui Reghe, şi lui MM. ”Bă, uite care e treaba! Poate vă supăraţi pe mine că am spus, dar vă spun ceva: la Steaua nu se poate ascunde nimic.” Că, domne, să le spălăm în familie. Nu le spălăm în familie, da? Dreptatea, adevărul, curăţenia, astea trebuie să fie la Steaua. Nu este aşa, trebuie să afle toată lumea. Ca să vă învăţaţi minte!, a declarat Becali.

Articolul continua dupa recomandari

CITEȘTE ȘI: ACUZAŢII GRAVE la adresa Rusiei: Kremlinul a încălcat un tratat de dezarmare nucleară şi ameninţă NATO

El a negat faptul că Reghecampf ar fi cerut rezilierea contractului: Eu vorbesc în fiecare zi cu el. Eu nu am auzit aşa ceva şi nu l-am întrebat pentru că ştiu că nu este adevărat. Îmi spunea mie dacă era aşa: ”uite, patroane, vreau să plec, dar nu vreau să dau banii”. Dar el nu are de ce să plece. Le-am cerut, lui şi lui MM, doar să dea încredere echipei. O să vin şi eu să dau încredere echipei, să le spunem cum spune toată lumea, că sunt cei mai buni ca valoare.

CITEȘTE ȘI: IPOTEZĂ ŞOCANTĂ la Iaşi, unde un elev a fost găsit înjunghiat în casă. Fiul colonelului SRI ar fi încercat să însceneze o crimă