Federația Română de Fotbal a comunicat FIFA că meciul dintre naționalele României și Danemarcei, din 26 martie 2017, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2018, se va disputa pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, potrivit site-ului FRF, citat de Agerpres.

Partida România — Danemarca, a cincea a tricolorilor în campania de calificare la Mondialul din Rusia, va începe la ora 21,45, precizează FRF.

Articolul continua dupa recomandari

Va fi al doilea joc al echipei naționale pe stadionul din Cluj-Napoca în actualele preliminarii, după confruntarea cu Muntenegru, 1-1, din septembrie, care a consemnat debutul lui Christoph Daum ca selecționer al reprezentativei României.

Tot în acest an, în martie, reprezentativa României a disputat pe Cluj Arena cu selecționata Spaniei, încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.

Comisia de Disciplină a FIFA a decis ca echipa națională a României să poată disputa cu spectatori următorul meci, cel cu Danemarca din 26 martie 2017 din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, dar nu pe Arena Națională, a anunțat luni, FRF.

FIFA a deschis o procedură disciplinară după incidentele provocate de suporteri la meciul România — Polonia, din 11 noiembrie, și a hotărât să suspende Arena Națională și să dicteze o penalitate financiară de 95.000 de franci elvețieni pentru FRF, plus 3.000 de franci elvețieni, costuri de procedură.

Partida echipei naționale de fotbal a României din 11 noiembrie, disputată la București și câștigată cu 3-0 de Polonia, a fost marcată de mai multe incidente provocate de suporterii români care au aruncat mai multe fumigene, artificii și petarde în teren. Din acest motiv partida a fost întreruptă un minut în prima repriză, iar ulterior atacantul polonez Robert Lewandowski a căzut pe teren după explozia unei petarde în apropierea lui.