Ronaldinho și-a aniversat, după gratii, împlinirea a 40 de ani. Aflat în arest în Paraguay, fostul Balon de Aur a avut parte de o surpriză. Gardienii și colegii de celulă i-au făcut un cadou special.

Brazilianul a avut parte de o masă copioasă în închisoare, acolo unde este de aproape trei săptămâni.

Articolul continua dupa recomandari

Ronaldinho a sărbătorit cu tort și friptură

Fostul fotbalist al Barcelonei nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 40 de ani. Și-a petrecut-o încarcerat în Paraguay, țară în care a pătruns fraudulos, cu acte false. Chiar și așa, a avut parte de tratament preferențial. 

Ronaldinho a primit un tort și s-a bucurat de o masă copioasă. A și fost fotografiat alături de o friptură primită de la gardieni. "Cadourile" le-a împărțit cu fratele său, Roberto Assis, ajuns și el după gratii după ce a fost prins cu pașaport fals.

Campion mondial cu Brazilia, în 2002, Ronaldinho a jucat deja și într-o competiție adresată prizonierilor și polițiștilor. A făcut show și a contribuit la fiecare reușită a echipei lui. Cele 5 goluri și 6 pase decisive, el și coechipierii săi au câștigat un purcel.

Ronaldinho a fost vizitat și de câțiva prieteni. Printre ei și Nelson Cuevas, fost jucător la River Plate. "Este supărat, sper că va fi eliberat curând. Este dezamăgit de situația în care s-a ajuns, dar avocații lui se ocupă de tot", a declarat paraguayanul.