Votat de jucători şi ziarişti drept cel mai bun arbitru al sezonului trecut din Major League Soccer, braşoveanul Silviu Petrescu a fost ales să conducă la centru meciul dintre Seattle Sounders şi Montreal Impact. A acordat cartonaşe galbene cînd a fost cazul. dar a procedat şi cu mult tact atunci cînd nervii s-au încins pe final de meci.

Cu patru italieni in primul "11", Nesta, Ferrari, Pisanu si Di Vaio, Montreal Impact a dat lovitura in deplasarea de la Seattle: capitanul Dany Arnaud a marcat superb in minutul 35, lobandu-l pe austriacul din poarta gazdelor, Michael Gspurning.

Articolul continua dupa recomandari

Tot Arnaud putea dubla avansul oaspetilor in repriza a doua, dar lovitura sa de cap a lovit bara. Sounders au dat imedit replica si şutul lui Brad Evans a lovit, la randul sau, bara portii canadienilor.

Francezul Camarra a primit un sut puternic direct in fata si a ramas groggy pe gazonul artificial. Cea mai mare ocazie de egalare a fost irosita de Eddie Johnson: internationalul american nu a reusit sa marcheze din sase metri si echipa sa pierde primul meci al sezonului regulat.