A câştigat ultramartonul Asia Race Vietnam, s-a întors acasă în România, dar îşi va sărbători victoria în izolarea la domiciliu. Iulian Rotariu, pompierul suceavean, căci despre el vorbesc face apel la români să îl urmeze.

Iulian Rotariu, câștigătorul ultramaratonului Ultra Asia Race Vietnam a sosit în România si ne îndeamnă pe toți sa stam în casa!

Articolul continua dupa recomandari

"Dragii mei colegi, prieteni și susținători! Vă anunț cu bucurie că am revenit în România și am adus cu mine noua noastră cupă reprezentând locul I la ultramaratonul Ultra Asia Race, ce a avut loc în Vietnam în perioada 09-12 Martie.

Bucuria mea nu este deplină pentru ca nu pot împărtăși cu voi acest rezultat decât de la distanță. Această distanță este necesară și recomandata, din pricina situației îngrijorătoare cu care se confruntă atât România, cât si întreaga lume.

Deși vin dintr-o zonă în care COVID-19 nu s-a răspândit foarte mult, din respect față de comunitate și față de colegii mei care mi-au fost mereu alături, cu responsabilitate voi sta în perioada următoare departe de voi, cu speranța că ne vom revedea curând sănătoși.

Vă am pe toți în gând și aștept cu nerăbdare să vă pot îmbrățișa!" este mesajul lui Iulian!