Roger Federer, considerat cel mai mare jucător din istoria tenisului, a anunțat că va dona un milion de franci elvețieni pentru a combate pandemia de coronavirus. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Deținător a 20 de titluri de Grand Slam, record absolut în tenisul masculin, Roger Federer a anunțat că, împreună cu soția sa, va dona suma oamenilor din Elveția care sunt puși la încercare în această perioadă.

Articolul continua dupa recomandari

Anunțul lui Roger Federer pe rețelele de socializare

Mirka și cu mine am decis să donăm un milion de franci elvețieni pentru cele mai vulnerabile familii din Elveția. Contribuția noastră e doar un început. Sperăm ca și alții să ni se alăture în ajutorarea familiilor nevoiașe. Împreună putem trece peste această criză”, a anunțat Roger Federer.

Roger Federer, mesaj special în timpul crizei de Covid-19

Roger Federer îi sfătuiește pe oameni să ia în serios pandemia de coronavirus. Elvețianul îi roagă pe fanii săi (și nu numai) să respecte regulile impuse de autorități pentru ca viața să revină la normalitate.

Şi eu stau acasă şi nu am mai strâns mâna cuiva de ceva timp. Bineînţeles că mă spăl pe mâini des, aşa cum ar trebui s-o facem mereu. Cred că în aceste momente, să ne ajutăm unul pe celălalt este şi mai important decât până acum. În special pentru că vrem să ajutăm generaţia mai în vârstă. Aceştia au un risc crescut de a se îmbolnăvi şi trebuie să-i ajutăm. 

Aşadar, menţineţi distanţa de doi metri unul faţă de celălalt şi nu vă strângeţi mâinile. Este foarte important să luăm în serios aceste reguli. Am putea ajunge cu toţii în carantină şi s-ar putea să nu mai avem cum să ieşim deloc din case. Sper din tot sufletul că toată lumea va trata serios această situaţie”, a fost mesajul lui Federer.