Fostul fundaș al lui Manchester United, Rio Ferdinand, a vorbit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare și și-a expus părerea despre efectele coronavirusului asupra fotbalului

"Cred că sezonul în Premier League ar trebui anulat. Pur și simplu anulat. Știu că vor exista o mulțime de fani ai lui Liverpool care vor spune că țin cu Manchester United. Nu e vorba despre asta, este vorba că nu văd altă soluție în acest moment. Sănătatea este compromisă, afacerile se închid sau se desfășoară de acasă. Jucătorii de fotbal nu mai fac parte din societate sau ce?!", a spus Rio Ferdinand. 

Articolul continua dupa recomandari

FA caută soluții pentru continuarea Premier League

Federația din Anglia a anunțat că vrea să ia cele mai bune decizii pentru ca sezonul să poată fi dus la bun sfârșit. Momentan, nu sunt semne că s-ar putea juca fotbal în perioada imediat următoare. Englezii au anunțat însă că, pentru actuala ediție de campionat, vor face o excepție și vor lua în calcul și finalizarea etapelor rămase de jucat, după data de 1 iunie.

Liverpool este liderul la zi din Premier League, cu 82 de puncte obținute în 29 de meciuri. Echipa lui Jurgen Klopp se află la 25 de puncte în fața lui Manchester City și nu mai poate rata titlul, decât dacă sezonul ar fi anulat.