Rene Higuita, fostul portar legendar al Columbiei în anii '90, a postat un mesaj viral pe rețelele de socializare. Higuita a făcut o autoironie pentru a-i îndemna pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

Higuita a postat o fotografie cu el însuși de la meciul Columbia-Camerun din optimile Campionatului Mondial din 1990. Atunci, Rene a ieșit greșit și echipa adversă a marcat. De data aceasta a scris un mesaj cu impact în aceste zile dificile: ”Dacă ei îți zic să nu ieși, nu ieși!”.

Articolul continua dupa recomandari

Rene Higuita, autoironie ca să încurajeze lumea să stea în casă pe timpul crizei de Covid-19

”Am primit de multe ori această imagine azi. Dacă această fotografie ajută oamenii să conștientizeze situația, o voi folosi. Mai întâi sănătatea. Dacă poți face lucrurile de acasă, atunci nu ieși...”, a fost mesajul lui Higuita pe twitter.

Rene Higuita s-a remarcat în trecut pentru poveștile controversate din jurul său. Acesta a fost prieten cu Pablo Escobar, un baron al drogurilor, dar a și fost implicat în scandaluri pentru consumul de cocaină. Pentru naționala Columbiei a apărat poarta de 68 de ori și chiar a înscris trei goluri din penalty.