Record de participare la prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Peste 100 de piloţi au luat startul la cursele ce s-au desfăşurat pe drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov.  Vremea frumoasă a atras o mulţime de oameni la spectacolul pe patru roţi. De la concurs nu a lipsit nici Dani Oţil.

Sunet asurzitor de motoare turate şi viraje periculoase cu viteze ameţitoare. A fost atmosfera de la prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. 

Articolul continua dupa recomandari

Printre piloţii din concurs l-am găsit şi pe dublul campion naţional la raliu, Dan Gîrtofan: "Sunt aici să fac setări şi teste pentru următoarea etapă de campionat naţional de raliuri, Raliul Clujului, care urmează în două săptămâni. Şi mă bucur de vremea frumoasă, de publicul numeros care este aici şi bineînţeles de prezenţa concurenţilor la start." 

Împătimit al motoarelor pe două sau pe patru roţi, Dani Oţil a luat şi el startul în cursă.

O Dacia STCC, cu peste 440 de cai putere, a făcut spectacol pe traseu. Şi cum traseul pe care s-a desfăşurat compeţitia a fost unul destul de dificil, nu puteau lipsi... incidentele. 

Prima etapă a campionatului naţional de Viteză în Coastă a fost câştigat de Simeone Tempestini. Italianul a obţinut cel mai bun timp al fiecărei manşe disputate.