Jucătorii lui Norwich au luat atitudine în timpul pandemiei de Covid-19. Sunt în contact permanent cu cei mai expuși dintre fani și fac tot ce depinde de ei pentru a-i ajuta. "Canarii" au ales să îi răsplătească astfel pe deținătorii abonamentelor pentru atașamentul arătat față de club.

Tim Krul a dezvăluit că sună săptămânal zeci de suporteri. De cele mai multe ori se lasă cu discuții interminabile despre fotbal.

Articolul continua dupa recomandari

Norwich, alături de fanii aflați în dificultate

Norwich este pe ultimul loc în Premier League, dar jucătorii și-au câștigat respectul fanilor. Într-un interviu pentru De Telegraaf, Tim Krul a anunțat că nu are timp de pauză în această perioadă în care meciurile din campionat sunt suspendate.

"La Norwich avem destul de mulți abonați în vârstă. Toți jucătorii am primit, de la club, o listă cu numerele de telefon ale unora dintre fani. Îi sunăm în fiecare săptămână să vedem dacă au probleme. În general se ajunge la o conversație plăcută despre fotbal. Vecina mea are 94 de ani și tocmai am ajutat-o cu cumpărăturile. A fost un efort minim, dar o satisfacție maximă", a declarat portarul olandez.

Galben-verzii au aproximativ 6000 de deținători de abonamente care au peste 60 de ani. Aceștia sunt sfătuiți de autorități și de club să rămână în casă din cauza riscului infectării cu coronavirus. În Marea Britanie sunt aproape 10.000 de persoane depistate pozitiv cu Covid-19 și s-au raportat peste 400 de decese.