Un adevărat război al declarațiilor a pornit între Gheorghe Hagi și Gigi Becali, după ce patronul FCSB a spus că nu vede echipa Viitorul o contracandidată la titlu. ”Să-i fie rușine”, a reacționat Hagi.

Totul a pornit după o declarație făcută duminică seară de Gigi Becali despre echipa Viitorul.

Articolul continua dupa recomandari

"Eu nu văd în Viitorul o contracandidată. Nu văd să aibă forţa. Echipa joacă frumos... E adevărat, joacă cel mai frumos fotbal, dar de la frumos până la consistent mai este puţin mai mult. De la frumuseţe până la putere mai este puţin mai mult. Eu aşa cred. Eu îmi spun părerea mea, nu o subestimez... Eu o subestimez. Ca să iei campionatul, îţi trebuie jucători de avengură. Îi trebuie vreo 4-5 ca să aibă pretenţii la campionat, trebuie să dea vreo 3-4 milioane. Să nu se supere Gică, dar îmi spun şi eu părerea, nu am spus nimic rău, asta e părerea mea. Nu vreau să deranjez pe nimeni, nu vreau să supăr pe nimeni, dar trebuie să spun, nu pot să spun minciuni acum. Dacă nu o văd pe Viitorul la titlu, să zic minciuni din politeţe? Nu o văd pe Viitorul la titlu", a spus Becali la Digisport.

Afirmațiile au stârnit replica furioasă a lui Gheorghe Hagi.

"Am văzut o persoană care încearcă să strice tot ce munceşte Viitorul, toată munca noastră pe care o facem. Îi spun două lucruri. Care sunt cei mai buni jucători ai lui Steaua în momentul de faţă, care au marcat cele mai multe goluri? Tănase şi Coman. Dacă el chiar are de gând să nu doarmă noaptea din cauza noastră, atunci să fie sănătos! Doi, Viitorul joacă un fotbal foarte bun. Faţă de Steaua, care are cei mai buni jucători, dar Viitorul joacă fotbal. O fi invidie, nu o fi invidie, nu ştiu. Să-şi vadă de ale lui şi să vorbească de echipa lui, nu de alta. Eu ştiu un singur lucru, aşa de mare cum e el, în ultimii trei ani nu a câştigat campionatul, dar Viitorul a câştigat. Îmi pare rău, dar asta e! Înseamnă că ceva nu e în regulă la Steaua. Trebuie să o găsească el, ca patron. E inadmisibil ca un patron să vorbească de altă echipă la televizor, când ea joacă foarte bine, îşi face datoria, e pe un drum foarte bun. Înseamnă că domnul Gigi Becali a intrat în fibrilaţii, îi e frică de noi. Dacă îi e frică de noi, intră la televizor şi încearcă să facă diversiune, cum a făcut şi înainte, în anul când când am câştigat campionatul şi mereu face lucrul ăsta. Îmi pare rău, cred că a depăşit măsura. Numai el le ştie pe toate. Să nu uite că a pierdut trei campionate, iar CFR e pe primul loc. Nu ştiu cum, dar e pe primul loc. Chiar dacă ai cumpărat jucători, ai investit, nu ştiu cum ai făcut, dar nu ai câştigat campionatul. Îmi pare rău, domnule Gigi Becali, dar nu e corect şi nu e normal. Vorbeşte de FCSB şi vezi-ţi de casa ta! Cred că deja au început luptele, văzându-l pe domnul patron de la Steaua, mi-am dat seama că au început luptele, a început să le fie teamă. Până acum, nu ne băgau în seamă, acum au început să ne bage în seamă. El depăşeşte măsura. Să-i fie ruşine! Denigrează toată munca noastră, aşa cum a făcut-o şi când am luat campionatul", a spus Hagi. 

Gigi Becali i-a răspuns la rândul său lui Hagi, anunțând că va fi război mare, tot într-o intervenție la Digisport.

"Dacă l-am supărat cu ceva, eu îmi cer iertare. De acum incolo o să mint şi o să spun că îmi e frică de Viitorul. Nu o să mai zic nimic. Din ceea ce am spus, eu am scos în relief valoarea antrenorului. Pentru că ei au antrenor, de aia ajung acolo. Să mă ierte dacă l-am supărat, nu vreau să-l mai supăr niciodată. Am spus că joacă cel mai bun fotbal cu jucători fără anvergură şi asta înseamnă că e mare antrenorul. Eu îi spun <naşu>, nu îi spun Hagi Gheorghe sau îi spun Gică. Nu mă supăr, că nu vreua să mă mai cert cu el nciodată în viaţa mea. Mi-am dat cu părearea ultima dată de Viitorul. Bă, să nu mă mai întrebaţi de Viitorul niciodată, că nu mai spun nimica! Am spus că are cel mai mare antrenor, dacă joacă fotbalul pe care-l joacă frumos, că-l joacă. Am spus că joacă cel mai frumos fotbal, dar nu are anvergură de campionat. Poate mă înşel, dar eu am scos în relief valoarea antrenorului. Eu zic că s-au terminat alea (n.r. - cu contestarea titlului Viitorului), ce, dezgropăm morţii? Eu ştiu că Gică nu e un om duşmănos, are nebunii de moment, dar nu e duşmănos, să ţină ură vreo 17 ani. Are, pe moment, aşa, când se enervează el. Dar eu, ca să nu se mai enerveze pe moment, nu o să mai zic nimic nici de clubul lui, nici de el. Dar eu nu am spus nimic rău de el. Asta am vrut să spun, că are antrenor, de aia joacă cel mai frumos fotbal. N-am specificat, dar tot se supăra el. Cu părerea nu mai îmi dau. Dar să îi arăt că nu m-am supărat deloc, o să fac o glumă acum: ii arunc mănuşa peste două etape. Îţi dai seama că o să mă duc eu la echipă după toate astea, nu? O să fie război mare!”, a spus Becali.

FCSB și Viitorul vor juca pe 9 decembrie, în etapa a 19-a a Ligii 1.

Sursa: News.ro