Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat că a aşteptat cu inima strânsă decizia TAS referitoare la campioana României, deoarece credea că arbitrii judecători de la Lausanne nu aveau destul de mult timp să studieze dosarul.

"Am stat cu inima strânsă, marea grijă era că nu aveau cum să studieze dosarele, dar ei au stat şi au studiat în continuare. Am avut de-a face cu oameni integri, competenţi. Au fost şi momente tensionate, a fost şi acea circulară, avocatul lor a pretins că nu ştia, dar cred că ştia. Au fost şi alte chestii, ca şi alte declaraţii ale foştilor jucători prezentate la dosar. Nu ştie nimeni din avionul echipei. Mâine mergem la tragerea la sorţi. Am primit vestea în maşină şi era să fac accident. Pe mine m-a deranjat doar atitudinea avocalului lor, ştiam că e agresiv şi arogant, a trebuit să-mi înfrânez pornirile contra lui", a spus Bivolaru.

Articolul continua dupa recomandari

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit că FC Viitorul rămâne campioana României, aşa cum se stabilise în Comitetul Executiv al FRF din 5 iunie.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FCSB. Cele două formaţii au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului.

"FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF şi LPF, precizând faptul că în cazul egalităţii de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off). Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FCSB în data de 6 iunie şi a confirmat decizia Federaţiei Române de Fotbal din data de 5 iunie, când s-a validat clasamentul Ligii I", se arată în comunicatul FRF.

Sursa: News.ro