Simona Halep, locul 2 mondial, a anunţat, marţi, pe Facebook, că nu va evolua pentru România în Cupa Federaţiei, deoarece încă nu este refăcută după accidentarea de la Australian Open. Ea a precizat că va fi prezentă la Cluj, pentru a-şi încuraja coechipierele la întâlnirea cu echipa Canadei.

"După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca in echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa ca l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru Romania deşi e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le incuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!", a scris Halep pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Simona Halep, locul 2 WTA, nu este refăcută după accidentările suferite la Australian Open şi nu va evolua în întâlnirea România - Canada, din cadrul Cupei Federaţiei.

Ana Bogdan, locul 86 WTA, va fi a patra jucătoarea din lotul României de Cupa Federaţiei la întâlnirea cu Canada, de la Cluj Napoca.

În echipa României se mai află Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu.

În lotul canadian, jucătoarele Carol Zhao, locul 138 WTA, Bianca Andreescu, locul 173 WTA, Katherine Sebov, locul 319 WTA şi Gabriela Dabrovski, locul 11 WTA la dublu, au fost convocate de căpitanul nejucător Sylvain Bruneau pentru întâlnirea de la Cluj-Napoca, din 10 şi 11 februarie.

Sursa: News.ro