Emilio Sanchez Vicario, fost jucător important în circuitul ATP, consideră că va fi aproape imposibil ca vreun turneu de tenis să aibă loc în 2020, chiar dacă pandemia de Covid-19 va fi oprită.

În prezent, toate turneele sunt suspendate până în luna iunie, atunci când sezonul pe iarbă va debuta. Organizatorii de la Wimbledon speră ca această competiție să se desfășo'are fără probleme.

Articolul continua dupa recomandari

Emilio Sanchez Vicario: ”Nu cred că va mai fi vreun turneu în 2020!”

"Nu cred că va mai fi vreun turneu în 2020, nu cred că acest lucru e posibil în acest moment. Chiar și când situațiile vor fi stabile în fiecare țară, în momentul în care cineva vine pentru a evolua la un turneu trebuie să stea 14 zile în carantină. E procedura standard. Este imposibil ca jucătorii să fie ținuți câte două săptămâni în carantină înainte de fiecare turneu, de aceea zic că nu se va mai juca", a spus Sancehz pentru tennisactu.net.

Emilio Sanchez a fost unul dintre jucătorii importanți de la începutul anilor '90, ocupând la un moment locul 7 în clasament. El a câștigat 15 turnee și a obținut și medalia de arginet la Jocurile Olimpice de la Seul (1988).