Portarul spaniol Iker Casillas (37 de ani), goalkeeperul formaţiei portugheze FC Porto, a suferit un atac de cord în timpul antrenamentului efectuat alături de colegii săi miercuri dimineaţa.

Casillas s-a simţit indispus spre finalul antrenamentului şi a părăsit şedinţa de pregătire, mergând spre vestiar, unde a primit îngrijiri medicale din partea staff-ului echipei.

Articolul continua dupa recomandari

Casillas îşi prelungise contractul cu Porto până în vara lui 2020

Conform Marca Online, ulterior, Casillas a ajuns de urgenţă la spital, unde a primit îngrijiri medicale adecvate.

Primul verdict este că goalkeeperul spaniol a suferit un atac de cord. Din fericire, medicii susţin că ibericul este în afara oricărui pericol, însă el va rămâne sub supraveghere medicală.

Deşi şi-a prelungit contractul cu FC Porto până în vara lui 2020, Casillas nu va mai evolua pentru gruparea de pe "Dragao" în acest sezon.

Casillas a jucat doar pentru Real Madrid şi FC Porto în carieră

Conform sursei amintite, în funcţie de evoluţia sănătăţii lui Casillas, portarul va fi supus unor teste suplimentare pentru a se stabili dacă el va mai putea juca fotbal la nivel profesionist.

Iker Casillas, care ar urma să împlinească 38 de ani pe 20 mai, a evoluat pentru Real Madrid şi FC Porto şi are 167 de selecţii în echipa naţională a Spaniei.