Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus, și iubita lui, Oriana Sabatini, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Oriana a explicat care sunt simptomele și cum s-a simțit în ultimele zile.

"Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar mă simțeam amețită. Totuși, acum sunt mai bine. Dacă nu mă simțeam foarte bine, nu aș fi făcut acest clip video”, a spus Oriana într-un clip video postat pe Instagram.

Articolul continua dupa recomandari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de の 尺 ノ ム 刀 ム (@orianasabatini) pe

Oriana Sabatini, iubita lui Paulo Dybala, mesaj în lupta cu Covid-19: ”Fiți cât mai responsabili!”

”Am început de asemenea să respir mai greu. În urmă cu câteva zile m-am simțit mai rău de atât, însă acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune că suntem într-o stare bună. Vreau să-i avertizez pe cei din Argentina că situația este foarte gravă, chiar dacă acolo nu sunt atât de multe cazuri ca aici.

Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie să avem grijă de părinții noștri, de bunicii noștri. Stați în casă, respectați ideea de carantină. Noi trebuie să rămânem în casă până pe 31 martie, când vom efectua un nou test. Fiți cât mai responsabili și aveți grijă de cei din jurul vostru", a mai spus Oriana.

Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus confirmat cu coronavirus

Paulo Dybala este al treilea jucător de la Juventus confirmat cu coronavirus. Anterior, fundașul Daniele Rugani și mijlocașul Blaise Matudini au aflat că au contactat noul virus.

Dybala și Oriana se află în izolare în Argentina, țara natală a atacantului de la formația piemonteză.