Moment emoționant pe Stade de la Beaujoire, în Nantes. Emiliano Sala, fotbalistul decedat într-un tragic accident aviatic, deasupra Canalului Mânecii, a fost omagiat cu un minut de aplauze, înaintea meciului cu Nimes. Ciprian Tătăruşanu, titlular la echipa franceză, a fost pe teren. 

Jucătorii şi stafurile tehnice s-au strâns la marginea terenului pentru a fi uniţi în omagiul pentru Emiliano Sala. Întreg stadionul a aplaudat timp de un minut, iar spectatorii i-au cântat numele fotbalistului.

Articolul continua dupa recomandari

Tot stadionul a cântat numele Emiliano Sala şi a aplaudat în minutul 9, numărul purtat de argentinian la Nantes.

La încălzire, jucătorii au purtat tricouri negre cu numele Sala. De asemenea, de poarta echipei Nantes a fost agăţat înainte de încălzire tricoul fotbalistului decedat, galben, cu numărul 9.

Ciprian Tătăruşanu este titular la gazde. Toţi jucătorii de câmp ai echipei Nantes poartă echipamente de culoare neagră, cu numele SALA pe spate.

La meci a venit şi un reprezentant al clubului Cardiff City, care le-a înmânat conducătorilor de la Nantes un tricou al galezilor, cu narcisa galbenă simbolică aproape de inimă.

sursa: news.ro