Cesc Fabregas are un nou stil de viață după ce toate campionatele din Europa sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorul lui AS Monaco are timp mai mult să locuiască cu familia, profitând de această pauză forțată.

Jurnaliștii de la Marca au făcut un reportaj special cu Fabregas, cel care le-a povestit cum își petrece timpul în casă. El se află la reședința sa din Monte Carlo.

Articolul continua dupa recomandari

Cesc Fabregas: ”Am mai mult timp să petrec cu familia”

”La fel ca toată lumea, suntem închiși în casă, la Monaco, și contribuim la responsabilitatea socială de a nu contribui la răspândirea virusului. Săptămâna trecută am fost să iau de la baza de antrenament a echipei mai multe echipamente de sală. Nu știe nimeni cât vom sta în aceste condiții și cât va continua nebunia asta.

Pe lângă aceste probleme, există și părți pozitive. Acum am mai mult timp să petrec cu familia, lucru care se întâmpla rar atunci când mergeam la meciuri. Am trei copii și trebuie să mă ocup alături de soția mea de educația și creșterea lor”, a declarat Fabregas pentru Marca.

Cesc Fabregas s-a certat cu vecinii din Monaco

”Chiar dacă este o perioadă grea pentru orice sportiv, eu am o dietă specială și mă antrenez zilnic. Condiția mea trebuie să fie la 100% atunci când se va relua campionatul”, a mai spus Fabregas pentru sursa citată.

Săptămâna trecută, Fabregas a postat pe twitter un filmuleț în care se înjura cu un vecin. Clipul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar fanii au avut multe comentarii amuzante pe această temă.