Lionel Messi a avut 260 de invitaţi la nunta care a avut loc în urmă cu o lună, cărora le-a cerut să facă o donaţie pentru câteva asociaţii de caritate decât să-i ofere un cadou de nuntă, însă se pare că inițiativa sa nu a fost și una profitabilă.

Messi i-a avut printre invitați pe Luis Suarez, Gerard Pique, Shakira, Samuel Eto'o, Xavi, Cesc Fabregas, Ezequiel Lavezzi, Angel Di Maria și Neymar, însă se pare că aceștia nu au fost prea generoși.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit asociaţiei de caritate, Techo, care construieşte locuinţe de urgenţă pentru persoanele aflate în dificultate în Argentina, suma adunată pentru această organizație a fost de doar 9.500 euro. Totuși, cu această sumă s-au putut construi zece case.

Potrivit presei argentiniene, invitaţii au fost încurajaţi să doneze şi pentru o asociaţie care luptă împotriva cancerului la copii. Această asociaţie a primit 15.000 euro, adică peste 50 euro de persoană. 

ceste sume i-au scandalizat pe argentinieni mai ales că Gerard Pique şi soţia sa Shakira au cheltuit peste 13.000 euro într-un cazino rezervat cu ocazia nunţii lui Messi.

Sursă: Agerpres