Tenismanul britanic, Andy Murray, numărul 1 mondial, a fost eliminat, sâmbătă, după primul meci, contând pentru turul secund al Turneului Masters 1000 de la Indian Wells. El a fost învins, cu 6-4, 7-5 (5) de canadianul Vasek Pospisil, aflat în prezent pe locul 129 în ierarhia ATP.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât scoţianul venise în California plin de încredere, după ce obţinuse primul titlu din acest an, săptămâna trecută, la Dubai.

Articolul continua dupa recomandari

În schimb, canadianul Pospisil, cu un un prim serviciu sigur şi eficient (68 la sută din prima minge câştigătoare, 5 aşi), a reuşit să contracareze principala arma a lui Murray, returul de serviciu. 

Citeşte şi: Descoperire învăluită de mister: 95 de pistoale, ambalate în cutii au fost găsite pe un câmp, în Argeș

În turul următor, Pospisil va juca împotriva sârbului Dusan Lajovic, nr. 106 mondial, care l-a întrecut pe favoritul 30 al turneului, spaniolul Feliciano Lopez, cu 6-2, 4-6, 7-6 (2).

Într-un alt meci disputat sâmbătă, elveţianul Stan Wawrinka, nr. 3 mondial, s-a calificat uşor în turul 3, dispunând cu 6-3, 6-4 de italianul Paolo Lorenzi, urmând să-l întâlnească pe germanul Philipp Kohlschreiber, care a profitat de abandonul ucraineanului Aleksandr Dolgopolov.