Mai sunt doar câteva ore până la cel mai aşteptat eveniment sportiv din Statele Unite. Finala Super Bowl va avea loc la Miami, însă la fel de aşteptate ca meciul de fotbal sunt şi spoturile publicitare pentru care companiile plătesc milioane de dolari. În pauza dintre reprize, Jennifer Lopez şi Shakira vor încinge atmosfera.

Cu o audienţă estimată la 100 de milioane de telespectatori, organizatorii încasează 6 milioane de dolari pentru fiecare minut de publicitate. Iar rezervările pentru reclame sunt făcute în avans. Super Bowl+ul de anul acesta înregistrează şi o premieră. Este pentru prima oară când tehnologia 5G este folosită în cadrul evenimentului. 

Articolul continua dupa recomandari

În anul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, campaniile electorale vor fi difuzate printre reclamele cu vedete. Preşedintele Donald Trump şi candidatul democrat Mike Bloomberg şi-au asigurat locurile în pauzele de la Super Bowl. 

Anul acesta, telespectatorii vor viziona un spot publicitar mai puţin obişnuit. Un antreprenor le mulţumeşte medicilor de la Universitatea Wisconsin, după ce i-au salvat câinele de la moarte, şi speră totodată să strângă cât mai mulţi bani din donaţii pentru cercetări.   

Festivităţile au început încă de aseară la Miami. Lady Gaga a avut un concert la un eveniment caritabil, care are loc în fiecare an, înainte de finala campionatului de fotbal american. 

Suporterii veniţi la finala Super Bowl din Miami au fost nevoiţi să scoată bani grei din buzunar. Cel mai ieftin bilet a costat 6.222 de dolari, iar cel mai scump ajunge la aproape 215 mii de dolari.