UPDATE: 

Internaţionalul brazilian Neymar a reacţionat, pe site-ul său oficial, printr-un comunicat al NR Sports, după acuzaţiile că ar fi violat o femeie luna trecută, la Paris. În plus, Neymar a postat un filmuleţ pe Facebook, în care explică faptul că nu ar comite niciodată fapte cum sunt cele pentru care este acuzat.

Articolul continua dupa recomandari

“Astăzi (n.r. – sâmbătă) a apărut o ştire despre sportivul Neymar, acuzat de viol. Presupusa victimă chiar a înregistrat o plângere, dezvăluită în mare parte în presă.

Deşi a fost surprins de ştire, faptele le erau deja cunoscute sportivului şu stafului său, având în vedere faptul că în urmă cu câteva zile a fost victimaunei tentative de şantaj din partea unui avocet din Sao Paulo, care, conform versiunii sale, reprezenta interesele presupusei victime.

Avocaţii sportivului au fost informaţi imediat şi de atunci au făcut paşii necesari.

Respingem total acuzaţiile nedrepte şi, mai presus, expunerea în presă a unei situaţii extrem de negativă.

Toate dovezile tentativei de şantaj şi ale faptului că nu a existat un viol vor fi prezentate Poliţiei”, se arată în comunicatul de pe site-ul neymaroficial.com.

Pe Facebook, Neymar a spus că îl întristează ceea ce se susţine că a făcut. “Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trisă să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. VVa fi o lecţie pentru mine”, a spus jucătorul, potrivit Le Figaro.

UOL Sport a notat, sâmbătă, că Neymar este acuzat de o femeie că ar fi violat-o, luna trecută, la Paris. Potrivit unei plângeri care a fost depusă vineri, la poliţia din Santo Amaro, Brazilia, faptele ar fi avut loc în data de 15 mai. Numele femeii nu a fost dat publicităţii.

Internaţionalul brazilian Neymar este acuzat de o femeie că ar fi violat-o, luna trecută, la Paris, notează UOL Sport.

Potrivit unei plângeri care a fost depusă vineri, la Santo Amaro, în Brazilia, faptele ar fi avut loc în data de 15 mai. Numele femeii nu a fost dat publicităţii.

Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce au fost cei doi un timp afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Reprezentanţii lui Neymar au declarat că nu au cunoştinţă de un astfel de caz şi nu au comentat informaţiile din presă.

Neymar s-a prezentat la naţionala Braziliei la 25 mai, la zece zile după presupusul incident.