Atacantul român Alexandru Mitriță continuă să facă spectacol în MLS, campionatul de fotbal al Americii de Nord, în ciuda faptului că are ușile închise la naționala României, din cauza unui conflict cu selecționerul Cosmin Contra.

Titular la New York City în meciul cu Atlanta United de miercuri seara, de pe teren propriu, din etapa a 32-a a Major League Soccer, Mitriță a fost eroul partidei, reușind un hattrick curat în primele 34 de minute ale partidei.

Articolul continua dupa recomandari

Mitriță a ajuns la 12 goluri în campionatul Americii de Nord

Mai întâi, Mitriță a reușit două goluri asemănătoare, ambele cu pătrunderi în diagonală din partea stânga a atacului gazdelor și șuturi trimise prin surprindere.

Golul de 3-0 a fost unul mult mai simplu înscris de Mitriță, fostul atacant al Universității Craiova împingând balonul în plasă, după ce portarul advers a respins în față un alt șut al gazdelor.

În cele din urmă, New York City s-a impus cu 4-1 și și-a consolidat poziția de lider în Conferința Est, având acum cu șapte puncte mai mult decât principala urmăritoare, chiar victima de miercuri seara, Atlanta United.

Alexandru Mitriță a ajuns la 12 goluri înscrise în campionatul din America de Nord, urcând pe locul 10 în clasamentul golgeterilor, la egalitate cu nume grele precum portughezul Nani, de la Orlando City, sau ungurul Nemanja Nikolics, de la Chicago Fire.