Cu flori, baloane şi cu galerie, aşa au fost întâmpinaţi aseară la aeroport, o parte dintre micii campioni ai României la karate. S-au întors de la competiţia europeană organizată în Danemarca.

Anul acesta, ţara noastră a ieşit pe primul loc, cu aproape 200 de premii, dintre care 85 de medalii de aur. Mulţi copii s-au emoţionat şi au început să plângă când au văzut cum i-au aşteptat acasă cei dragi.

Articolul continua dupa recomandari

Obosiţi după competiţie, dar fericiţi, micii campioni au avut parte de o primire de zile mari. La aeroport i-au aşteptat, emoţionaţi, părinţii, fraţii, bunicii şi prietenii

Pentru Antonia a fost primul concurs la care a participat după o perioadă lungă de repaus. Însă, chiar şi aşa, nu s-a întors cu mâna goală.

Şerban Antonia Ştefania: Două medalii de argint şi una de bronz.

Pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, unul dintre campioni a primit cel mai frumos dar. De ziua numelui, în loc de la mulţi ani, a ascultat imnul României direct de pe podium. A câştigat o medalie de aur şi una de bronz.

Magdalena Tamaşi, sensei: A fost o competiţie grea, dar munca noastră de un an de zile sau mai bine zis, de jumătate de an de când ne-am întors de la mondiale s-a încununat cu succes şi asta datorită muncii copiilor, efortului depus.

România s-a clasat, anul acesta, pe primul loc. A obţinut 85 de medalii de aur şi peste 100 de argint şi bronz.