Președintele FIA, Jean Todt, a vorbit, într-un interviu acordat publicației argentiene La Nacion, despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher. 

Victima unui accident de schi la Meribel, pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher este îngrijit de o echipă medicală și de familie, la reședința sa din Gland (Elveția). 

Articolul continua dupa recomandari

Starea de sănătate a fostului campion mondial a fost în toată această perioadă un subiect delicat, familia fiind extrem de discretă în această privință.

Președintele FIA, care i-a fost un prieten apropiat lui Schumacher, a precizat, în interviu, că este momentul să-l lăsam pe fostul pilot să-și trăiască viața în liniște.

"Michael este înconjurat de familia lui, de apropiații lui. Mă simt binecuvântat că am acces constant atunci când vine vorba de starea lui de sănătate, dar aceasta reprezintă un subiect intim. și cred că e momentul să îl lăsăm pe Michael să îşi trăiască viaţa în linişte. Repet, e timpul să îl lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte", a spus Todt, citat de RMC Sport.