Michael Owen nu s-a lăsat mai prejos și a acceptat provocarea de a jonga cu rola de hârtie igienică. Fostul atacant din naționala Angliei a avut un atu important, cu care a făcut invidioși mulți fotbaliști legendari. 

Vârful care a îmbrăcat tricoul lui Liverpool, Real Madrid și Manchester United a găsit oportunitatea perfectă de a aminti că este câștigător al Balonului de Aur.

Articolul continua dupa recomandari

Michael Owen, hârtia igienică și Balonul de Aur

Michael Owen a demonstrat că este în formă și la șapte ani după retragere. Atacantul care a adunat 326 de prezențe în Premier League a jonglat cu rola de hârtie igiencă și a făcut-o cu stil. A încheiat provocarea ținând să le arate tuturor ce vitrină cu trofee are. Englezul a trimis rola chiar pe Balonul de Aur, câștigat în 2001.

În urmă cu 19 ani, când juca pentru Liverpool, Michael Owen a câștigat Balonul de Aur. A avut o diferență considerabilă, în topul punctelor, față de Raul, Oliver Kahn, David Beckham și Francesco Totti. 

În 2001, Owen i-a ajutat pe "cormorani" să câștige Supercupa Europei, Cupa UEFA, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei și Superliga Angliei. Titlul din Premier League l-a obținut un deceniu mai târziu, cu Manchester United.