Mesaj incredibil transmis de Cristina Neagu, după ce Simona Halep a câştigat titlul la Roland Garros. Cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu a vorbit după succesul istoric al Simonei, prima româncă după 40 de ani câştigătoare la un Grand Slam.

"Vreau s-o felicit pe Simona. Mă bucur foarte mult pentru ea. Sunt convinsă că va fi mult mai relaxată acum după acest titlu de Grand Slam. Cred că e o sportivă completă, joacă din ce în ce mai bine. Cu toții avem de învățat de la performanța Simonei. De multe ori se văd doar lucrurile frumoase la televizor, dar vă spun că presiunea pe ea a fost fantastică, mai ales de când a devenit numărul 1.

Articolul continua dupa recomandari

Important pentru ea e acum să se bucure alături de oamenii cu care a fost de la început. Toată țara s-a simțit mândră că s-a auzit imnul la Paris, dar trebuie să ne amintim de persoanele care vorbeau urât după fiecare eșec al Simonei. Acum e simplu să ne simțim cu toții mândri că suntem români, așa cum probabil la prima înfrângere vor exista din nou acele comentarii răutăcioase.

Trebuie să înțelegem că această fată nu are ce să datoreze României. Țara asta trebuie să învețe să-și respecte valorile. Totul a făcut doar pe munca ei. Familia și prietenii ei merită respect pentru că au fost alături de ea în momentele grele. Nu trebuie să demonstreze nimic nimănui", a declarat Cristina Neagu, la Digi Sport.

Simona Halep va prezenta fanilor români trofeul pe care la câștigat la Roland Garros. Ceremonia va avea loc la Arena Națională, la ora 20.00.

Simona Halep a câştigat sâmbătă turneul de la Roland Garros, după o finală cu Sloane Stephens, în care a revenit de la 3-6, 0-2 şi s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-1.