Marius Șumudică e în corzi după ce a închiriat cu 50.000 de euro un avion ca să îl aducă din Turcia în România, în plină epidemie de coronavirus. Șefii de la Gaziantep s-au supărat și îi cer românului să revină de urgență în Turcia.

"Sunt puțin mirat de atitudinea celor doi președinți. Mi-au comunicat pe WhatsApp ca pe 27 să vin acolo împreună cu echipa. Eu am avut o discuție cu bașkanul clubului, i-am explicat că voi pleca acasă, după care ieri am vorbit și am stabilit programul după niște date după ureche. Federația nu a luat încă nicio decizie. Nu înteleg atitudinea lor, de ce îi deranjează că am plecat acasă din moment ce am anunțat. Cel mai important e să stăm în casă, eu am venit să stau în casă cu familia mea. Nu se face niciun fel de antrenament. Noi ne-am făcut treaba din punct de vedere profesional. Aripa hotelului în care stăteam s-a închis. Am fost atăt de deștept încât știam unde se va ajunge. Am făcut un filmuleț prin care să vadă toată lumea că hotelul e închis și ni s-a spus să îl părăsim. Nu înțeleg de ce sunt atât de frustrați că eu am reușit să iau un avion privat”, a spus Marius Șumudică la Pro X.

Articolul continua dupa recomandari

Marius Șumudică: Am plecat, gândindu-mă să nu fiu infectat, să nu stau cu multă lume. Le-am spus că dacă în data de 17 va începe campionatul, pe 1 mă voi intoarce. Vom vedea când se va relua, eu sunt sub contract cu ei. Mai am un an de zile, eu aveam până în vară, dar ei datorită rezultatelor mi-au propus să mai rămân un an. Am semnat cu ochii închiși pentru că echipa e făcută de la 0 de la mine. Echipa asta a jucat cu 2000 de suporteri în stadion și a ajuns să joace cu 20.000.

Marius Șumudică: "Mama mi-a spus: ai prins revoluția, ai prins cutremurul, ai prins pandemia. Am avut o viață ok"

Marius Șumudică spune că, în acest moment, românii trebuie să țină cont de recomandările autorităților pentru că mai importantă decât toate este sănătatea.

"Te mai gândești la bani în acest moment? Eu mă gândesc să fiu sănătos. Sunt niște momente pe care nu știu cum să le cataloghez. Mama mi-a zis: Ai prins revoluția, ai prins cutremurile, ai prins pandemia. Eu cel puțin am avut o viață ok, o viață peste medie, nu mai contează. Pentru mine contează sănătatea familiei mele", a mai spus Marius Șumudică.