Manchester United este aproape să îl aducă pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, United se află în discuții cu agentul jucătorului de două luni.

Comunicarea între cele două părți însă s-a îngreunat din cauza crizei de coronavirus, dar reprezentanții lui United sunt încrezători că îl vor aduce pe Sancho din vară.

Articolul continua dupa recomandari

Fabrizio Romano - Manchester United have been in contact with Jadon Sancho's agent for two months and are working on his contract. The coronavirus pandemic is making it hard to communicate with Borussia Dortmund. Manchester United are confident from r/soccer

Jadon Sancho, principala ”țintă” a lui Manchester United

Jadon Sancho are un sezon fantastic la Borussia Dortmund și Manchester United vrea să îl aducă cu orice preț din vară pe Old Trafford. Trupa antrenată de Ole Gunnar Solsjkaer sper să prindă un loc de Liga Campionilor după ce sezonul din Premier League va fi reluat.

Sancho are cifre incredibile în acest sezon pentru Dortmund. Acesta a marcat 17 goluri și a oferit 19 pase decisive în 35 de meciuri în toate competițiile. Tânărul englez este cotat la 130 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt.com.