Mama arbitrului Ovidiu Haţegan a murit în timp ce el arbitra Germania - Olanda. Ovidiu a plâns pe teren, la finalul meciului, după ce primise vestea la puază. Jucătorii au mers la el şi l-au consolat.

Ovidiu Hațegan (38 de ani), cel mai bun arbitru român al momentului, a condus foarte bine de la centru partida Germania-Olanda 2-2, care a contat pentru Grupa 1 din Liga Națiunilor, dar foarte puțină lume știa prin ce dramă trece. 

Articolul continua dupa recomandari

Hațegan a suferit chiar ieri, luni 19 noiembrie 2018, o grea pierdere, mama sa încetnd din viaţă. După meci, arbitrul nostru a fost consolat de către jucători în frunte cu Virgil van Dijk (27 de ani), eroul serii.

Haţegan a primit vestea la pauza meciului, aşa cum stabilise cu familia la plecarea din ţară. Avea mama în spital, grav bolnavă, şi a cerut să fie informat permanent despre starea în care se află.

Imediat după ce Ovidiu Hațegan a pus capăt partidei de pe ”Veltins Arena”, din Gelsenkirchen, fundașul celor de la Liverpool s-a îndreptat direct spre acesta pentru a-l consola.

"Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că mama lui a murit recent. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forță și i-am spus că a fluierat bine. Este un lucru mic, dar sper ca aceste lucruri să vă ajute și să treceți peste asta.", i-a spus Virgil van Dijk lui Hațegan.