Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1, a intrat în contact cu două persoane infectate cu coronavirus și existau zvonuri că ar fi contractat și el virusul. Pilotul britanic și-a liniștit fanii și i-a anunțat pe rețelele de socializare că se simte foarte bine. 

"Au existat speculații legate de starea mea de sănătate. Vreau să știți că mă simt foarte bine și am zero simptome. Au trecut 17 zile de când i-am văzut pe Sophie și Idris (n.r. testați pozitiv la coronavirus). Am vorbit cu doctorul meu și l-am întrebat de două ori dacă este nevoie să îmi fac testul. Există un număr limitat de teste și sunt oameni care au mai mare nevoie de ele decât mine. ", le-a transmis Lewis Hamilton fanilor săi. 

Articolul continua dupa recomandari

Lewis Hamilton: "Mențin distanța față de oameni" 

Hamilton nu a intrat în izolare imediat după ce a aflat că este suspect de coronavirus, dar acum respectă toate regulile impuse de carantină.

"Am stat izolat în ultima săptămână, de fapt de când antrenamentul de vinerea trecută (n.r. 13 martie) a fost anulat. Am menținut distanța față de oameni. Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să vă păstrați optimismul, să evitați pe cât posibil contactul cu alte persoane și să vă spălați mâinile cât mai des cu apă și săpun pentru cel puțin 20 de secunde. Vă mulțumesc pentru mesaje, rămâneți în siguranță!", a mai adăugat Hamilton.