LeBron James a primit o dublă lovitură de la coronavirus. Din cauza pandemiei s-a supendat întreg sezonul din NBA, dar starul lui Lakers nu își poate urmări nici favoriții din fotbal. Aflat în autoizolare, americanul își întreține fanii pe Instagram. În ultima lui postare a ținut să laude starurile lui Liverpool, echipă la care este și acționar.

Triplul câștigător din NBA și-a ales și legendele din sportul rege. Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic sunt pe lista lui LeBron.

Articolul continua dupa recomandari

LeBron James, fan și acționar al lui Liverpool

Cu peste 61 de milioane de fani pe Instagram, LeBron James a acceptat provocarea de a dezvălui care sunt favoriții lui din fotbal. Nu a fost nicio surpriză că a început prin a aduce elogii liderului din Premier League, Liverpool

"Am câțiva fotbaliști preferați. În primul rând, toți jucătorii lui Liverpool. Exact, fiecare în parte!", a reacționat baschetbalistul lui Los Angeles Lakers. Acesta este implicat, la clubul de pe Anfield, atât sentimental, cât și financiar. În 2011 a plătit 6.5 milioane de dolari pentru 2% din acțiuni. Mișcarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată. La scurt timp distanță, acestea valorau 32 de milioane de dolari.

"Mbappe, Neymar, Cristiano Ronaldo, toți sunt legende. Îi iubesc, sunt puțini asemeni lor. Așa este și Messi, cu siguranță. Zlatan? Este nebun, dar în egală măsură este extrem de bun", a continuat LeBron James.

NBA a suspendat tot sezonul, pe o perioadă nedeterminată, după ce un sportiv a fost depistat pozitiv. Rudy Gobert, de la Utah Jazz, a fost infectat cu coronavirus.