Kobe Bryant a fost omagiat, aseară, printr-o ceremonie emoţionantă. Pe arena pe care baschetbalistul a făcut istorie, soţia sa, dar şi Michael Jordan şi alte vedete de peste Ocean şi-au luat adio de la legenda NBA. Printre cei care au luat cuvântul a fost şi Sabrina Ionescu. Sportiva româncă a vorbit despre prietenia specială cu Kobe Bryant.

Pe arena de la Staples Center, Beyonce a dat startul omagiilor pentru legendarul Kobe Bryant. A cântat câteva dintre piesele favorite ale baschetbalistului. Pe scenă au urcat Alicia Keys şi Christina Aguilera. Însă, miile de oameni din tribune au amuţit când Vanessa Bryant a vorbit pentru prima oară despre pierderea soţului şi a uneia dintre fiicele lor, Gianna.

Articolul continua dupa recomandari

Vanessa Bryant, soţia lui Kobe Bryant - Scumpule, ai tu grijă de Gigi a noastră, eu o să mă ocup de Nani, Bibi şi Coco.

Giganţii NBA Michael Jordan şi Shaquille O'Neal nu şi-au putut stăpâni emoţiile.

Michael Jordan, fost baschetbalist NBA - Kobe mi-a fost un prieten drag şi a fost ca un frate mai mic.

Un omagiu emoţionant i-a adus şi românca Sabrina Ionescu, considerată cea mai talentată jucătoare de baschet din Campionatul Universitar.

Sabrina Ionescu, baschetbalistă româncă - Am crescut urmărindu-l pe Kobe Bryant. Urmărindu-i fiecare joc şi fiecare coş pe care l-a dat, trăind la înălţime fără să se scuze. Mi-am dorit să fiu ca el, să iubesc fiecare parte a competiţiei. Să fiu prima care apare pe teren şi ultima care pleacă.

Peste 20.000 de fani s-au aflat în tribune, în timp ce alte câteva mii au colorat străzile din Los Angeles în galben şi mov, culorile clubului Los Angeles Lakers