Campioana Italiei, Juventus Torino, va organiza la Bucureşti, în perioada 15-27 de iulie, o tabără de fotbal pentru 180 de copii.

La tabăra din Capitală, adusă în România de Luigino Pellegrini, agent al fostului fotbalist Roberto Baggio, copiii şi adolescenţii vor fi pregătiţi de antrenori de la Juventus Torino.

Articolul continua dupa recomandari

"Pentru mine este o onoare să pot aduce în România acest model de antrenament care a pregătit nume legendare ale fotbalului şi a făcut performanţă la nivel mondial. Clubul Juventus Torino înseamnă foarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales după ce am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi băieţi de 8 şi 10 ani care abia aşteaptă acest program de antrenament”, a declarat Luigino Pellegrini.

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbalişti cu vârste între 7 şi 16 ani şansa unei experienţe unice, de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene şi de a afla din secretele celebrei şcoli de fotbal.

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusă de directorul tehnic al Şcolii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alături de tehnicienii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, şi antrenori din România.

Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din Bucureşti în perioada 15-27 iulie 2018.