Jose Mourinho a răspuns apelului făcut de autorități în timpul pandemiei de Covid-19. Antrenorul lui Tottenham a ieșit pe străzi și le-a livrat mâncare bătrânilor din Londra. "The Special One" a ținut să fie alături de membrii vulnerabili ai comunității și a fost felicitat pentru decizia luată.

Portughezul și-a sfătuit fanii săi să îi urmeze exemplul. Mourinho a transmis mesajul prin intermediul organizației Age UK.

Articolul continua dupa recomandari

Mourinho, voluntariat în timpul pandemiei de coronavirus

Cunoscut pentru stilul său arogant, Jose Mourinho a arătat că are o altă față în afara terenului. Portughezul a profitat de suspendarea Premier League pentru a-i ajuta pe cei aflați în mare dificultate. Antrenorul lui Tottenham s-a alăturat organizației Age UK, care le livrează mâncare bătrânilor aflați în izolare.

Mourinho s-a pregătit corespunzător - a purtat mască și mănuși. 

"Sunt aici pentru a ajuta Age UK Enfield și Love Your DoorStep Enfield. Bineînțeles că puteți dona mâncare, bani, sau să fiți voluntar", a reacționat Mourinho.

În Marea Britanie sunt probleme mari din cauza pandemiei. Au fost anunțate peste 6500 de cazuri de coronavirus, iar 335 de persoane au murit.