Jesus Suso, actual jucător la AC Milan, dar împrumutat la Sevilla, declară că la clubul italian totul este un haos. Suso este nemulțumit de schimbările legate de antrenor și din conducere.

"În perioada mea la Milan, au fost trei președinți, diferiți antrenori și zeci de jucători. În aceste condiții, e dificil să construiești ceva solid. În fiecare sezon, când începi, totul e mereu diferit", a declarat Suso pentru Gazzetta dello Sport.

Articolul continua dupa recomandari

Jesus Suso nu vrea să se mai întoarcă la Milan

Dezamăgit de situația de la AC Milan, Jesus Suso își dorește să rămână la Sevilla, iar obiectivul său este să evolueze în Liga Campionilor.

"Sper să joc în Champions League și să câștig ceva în acest tricou. Sper să rămân aici. Cu muncă, dăruire și intensitate, putem suplini carențele numelor mari", a mai spus Suso.

Suso, mesaj în plină pandemie de coronavirus: ”Nimenu nu se aștepta la un asemenea impact”

Jesus Suso a vorbit și despre situația din Spania, a doua cea mai afectată țară de noul coronavirus. El a făcut o comparație între cele două sisteme de sănătate din cele două țări, Italia și Spania.

"Nimeni nu se aștepta la un asemenea impact. În Spania avem un sistem excelent de sănătate. În Milano, situația este critică. În spitale nu mai sunt paturi. Știu că familia lui Mussachio a plecat în Spania pentru o săptămână, înainte ca totul să se închidă, iar el a fost lăsat singur", a concluzionat Suso.