James Milner, jucătorul lui Liverpool, a alcătuit un prim 11 inedit în izolare. Milner și-a nominalizat jucătorii cu ajutorul unor alimente sau obiecte de uz casnic.

După ce și-a raționat pungile de ceai și a tăiat iarba din grădină cu o foarfecă, acum Milner are un videoclip viral pe internet în care fotbaliștii sunt nominalizați cu articole din casă.

Articolul continua dupa recomandari

James Milner i-a nominalizat, printre alții, pe Thierry Henry sau Henry Hoover

Plictisit în izolare după ce fotbalul din Premier League a fost suspendat din cauza Covid-19, James Milner își formează propriul 11 cu nominalizări inedite. În poartă este Joe Hart (reprezentat de o inimă de ciocolată), în timp ce fundașii sunt John Terry și Dominic Matteo. 

La mijloc, David Silva este prezentat sub forma unei monede de argint, în timp ce Gini Wijnaldum era o lampă. În atac, Milner l-a propus pe Thierry Henry, alături de el fiind Geoff Horsefield, prezentat de o jucărie ”Poneiul meu micuț”. Momentul culminant a fost cu o sticlă de ketchup de tomate ”Heinz”, ce îl reprezenta pe fostul fundaș al lui Mancehster United, Gabriel Heinze.