Simona Halep va fi din nou în mijlocul românilor. Sâmbătă, va ridica trofeul de la Wimbledon, în oraşul ei natal, Constanţa. Toţi ochii sunt deja aţintiţi asupra campioanei. Iar paparazzi au susprins un personaj misterios, aflat mereu în compania ei. Milionarul Toni Iuruc, un om de afaceri aromân, i-a fost alături cu discreţie şi sunt apropiaţi care spun că i-a cucerit inima. Milionarul a fost lângă Simona la fiecare meci de la Wimbledon, la balul campionilor, dar şi pe Arena Naţională! Iar vineri, cei doi au fost surprinşi în ipostaze tandre pe litoral.

Paparazii au surprins-o pe Simpona Halep când se sărută pe o plajă din Mamaia cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi împart acelasi sezlong, apoi se urca pe un skijet.

Pe Arena Națională, 20 de mii de inimi au vibrat, una a bătut şi mai tare. Cea a misteriosului bărbat care este mai tot timpul în compania Simonei Halep. Aflat la cinci rânduri distanţă de părinţii Simonei, Toni Iuruc nu-şi dezlipeşte ochii de pe Regina de la Wimbledon.

Omul de afaceri a stat aproape de Ilie Năstase, dar s-a bucurat şi de compania Alinei Tecşor, antrenoarea echipei de Fed Cup şi a lui Daniel Dobre, antrenorul Simonei.

CRISTI BRANCU: Întotdeauna cand exista iubire vin si celelate performante, ea avut o anumita liniste, iata alt motiv de liniste si mai multa incredere in ea.

Toni Iuruc are 40 de ani, este un milionar machedon, cu numeroase afaceri în România.

CRISTI BRANCU: Doar n-o să vă așteptați ca Simona să se îndrăgostească de un om care nu este puternic sa nu fie capabil, tanar si cu minte sclipitoare, ea are sclipiri de geniu si alturi de un geniu nu poate sta decat un om cu totul special, dar trebuie sa stie ca Simona este celebritatea.

Şi dacă în urmă cu câteva zile s-au strecurat prin Herăstrău, neobservaţi, de paparazi n-au scăpat. Simona Halep şi Toni Iuruc au fost surprinşi intrând, ţinându-se de mână, într-unul dintre restaurantele de lux de pe malul lacului.

CRISTI BRANCU: Este foarte interesant, însă, un aspect. Era la masa alături de familia Halep, este din casta potrivita, neamul machedonesc, prin urmare are toate calitatile pentru a avea un start bun în relaţia cu familia.

Simona a declarat în trecut că principalele calităţi pe care trebuie să le aibă partenerul de lângă ea sunt sensibilitatea şi blândeţea.

Sâmbătă, Simona va prezenta trofeul în oraşul ei natal, Constanţa. Campioana de la Wimbledon va defila la bordul unui autobuz etajat.