Fotbaliștii islandezi sunt în izolare la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus, dar nu duc lipsă de idei. Amânarea barajului cu reprezentativa României, din preliminariile pentru Campionatul European, i-a forțat să găsească soluții surprinzătoare. Ari Freyr Skulason se antrenează alături de toată familia.

Jucătorul de 32 de ani al lui Oostende încearcă să rămână în formă până în luna iunie, când ar trebui să fie pe teren împotriva tricolorilor. Până atunci, a făcut senzație pe internet.

Articolul continua dupa recomandari

Antrenamente spectaculoase pentru fotbaliștii islandezi

Ari Freyr Skulason a acceptat propunerea făcută de Federație, care a lansat proiectul "Pentru Islanda!". Sportivii din echipa națională trebuie să se antreneze acasă și, în același timp, să îi țină la curent pe fani. Fundașul stânga a arătat modul în care s-a pregătit în prima zi de izolare din cauza Covid-19. A făcut senzație alături de copiii săi.

Chiar dacă turneul final de Campionatul European a fost amânat cu un an, disputa dintre Islanda și România va avea loc la vară. Confruntarea de la Reykjavik, programată inițial pe 26 martie, se va juca pe 4 iunie. Oficialii UEFA au precizat că datele pot suferi modificări în cazul în care pandemia de coronavirus nu va fi combătută până atunci.