Ionuț Radu ar putea fi folosit de Inter Milano ca monedă de schimb pentru a-l aduce pe Juan Musso de la Udinese. Prețul cerut de Udinese este de 20 de milioane de euro, însă nerazzurrii speră ca suma să se reducă prin includerea lui Ionuț Radu în tranzacție.

Ionuț Radu este evaluat, conform site-ul transfermarkt, la 12 milioane de euro. Românul nu intră în planurile de viitor ale lui Antonio Conte, astfel că plecarea sa este una iminentă, anunță sempreinter.com. Rămâne de văzut dacă Inter îl va ceda sub formă de împrumut sau definitiv.

Articolul continua dupa recomandari

Ionuț Radu este cel mai scump portar român din istorie

Ionuț Radu a fost răscumpărat de Inter anul trecut de la Genoa pentru suma de 12 milioane de euro, chiar înainte de turneul final al Campionatului European de tineret din 2019. Inter l-a lăsat pe Radu până în iarnă la Genoa pentru a avea meciuri în picioare. Românul a pierdut însă prima echipă, iar din ianuarie a ajuns la Parma, tot sub formă de împrumut.

Radu și-a început cariera la FCSB, a trecut apoi pe la Dinamo și Pergolettese, iar la vârsta de 16 ani a ajuns la Inter, trecând pe la toate grupele de juniori. În urmă cu doi ani a fost împrumutat la Avellino, iar în urmă cu un sezon la Genoa.