Marion Bartoli, câștigătoare la Wimbledon 2013, trece prin momente groaznice. Jucătoarea de tenis de 31 de ani a mărturisit că se teme pentru viața ei, după ce în februarie a contractat un virus misterios, iar doctorii nu știu ce să îi facă.

S-a speculat că franțuzoaica ar suferi de anorexie și că de aceea greutatea sa s-ar fi diminuat alarmant, dar Bartoli a negat aceste informații, explicând care e de fapt cauza faptului că a slăbit 20 de kg în ultimele 5 luni.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

Inițial, Marion n-a dorit să vorbească despre starea sa, dar a făcut-o pentru ca oamenii care suferă de o afecțiune asemănătoare să știe că nu sunt singuri și că “nu mi-am făcut asta de una singură, ci sunt bolnavă”.

“Îmi este teamă pentru viața mea. Îmi este teamă că inima mea se va opri. Acum încerc să supraviețuiesc și mă rog pentru o viața normală. Cred că am luat virusul în drumurile pe care le-am făcut în ianuarie-februarie între New York, Australia și India (n.r. pentru a-și lansa linia vestimentară, în colaborare cu Fila).

Vezi 1 imagini în Galerie

Corpul meu refuză din ce în ce mai multe lucruri, de la mâncare la electronice. Nu pot folosi mobilul fără mânuși și nu pot purta bijuterii pentru că am o reacție urâtă pe piele. Nu pot nici să pun o batistă pe față.

Este oribil. Acum, viața mea este un coșmar. Trebuie să mă spăl cu apă minerală, pentru că pielea mea nu suportă apa de la robinet. Sunt nevoită să mănânc doar salate și castraveți fără coajă”, a spus Bartoli într-o emisiune la ITV.

Marion a explicat că a făcut mai multe teste, iar doctorii au spus că are un virus pe care nu îl pot identifica.

sursa: gsp.ro