Imaginile unice de la Roland Garros cu Simona Halep, postate de Darren Cahill. Antrenorul româncei a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant, însoţit de imagini inedite în care a fost surprinsă.

Australianul Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a postat pe Instagram un mesaj prin care şi-a exprimat bucuria pentru victoria obținută de româncă în finala de la Roland Garros 2018 de la Paris. 

Articolul continua dupa recomandari

Există ceva despre Paris care aduce întotdeauna zâmbetul lui @simonahalep. Câteva dintre pozele mele preferate din vremea noastră de la Roland Garros, de la săptămâna de practică până la ultima zi. "Singura modalitate de a fi cu adevărat mulțumită este să faci ceea ce crezi că este o treabă excelentă, iar singura modalitate de a face o treabă mare ... este să iubești ceea ce faci" Steve Jobs.

Legătura strânsă dintre Simona Halep şi antrenorul ei, Darren Cahill, a putut fi observată în mai multe rânduri, însă cel mai bine la finalul turneului de la Paris, atunci când Simona a urcat în tribune pentru a-și îmbrățișa antrenorul, echipa şi familia.