Simona Halep nu se simte intimidată de Serena Williams, împotriva căreia va lupta astăzi în finala Wimbledon 2019. Iar marele Ilie Năstase este convins că românca va ridica trofeul deasupra capului. 

Finala Halep – Williams de la Wimbledon se dispută sâmbătă, de la ora 16:00.

Articolul continua dupa recomandari

Partida poate fi urmărită live lext pe Observator.TV și în direct pe Eurosport.

Halep este încrezătoare în şansa ei, deşi nu îii va fi deloc uşor, pentru că Serena Williams "şi-a regăsit ceea ce o făcea atât de redutabilă în circuitul feminin: forţa sa şi agresivitatea ei la serviciul şi la retur", titrează ediţia online în limba franceză a canalului Eurosport.

Ilie Năstase, despre finala de la Wimbledon: "Simona nu va avea un meci greu"

Ilie Năstase, însă, este convins că Simona va câştiga finala de la Wimbledon.

”Cred că Simona nu va avea un meci greu. Serena stă rău din punct de vedere fizic. Vorbeam cu Ion Țiriac, care este lângă Simona la Londra, dacă o plimbă stânga-dreapta, Serena nu rezistă. Se mișcă greu. Am văzut-o și cu Strycova. Era să cadă. Cred că o ridicau cu macaraua. E momentul să câștige și România un trofeu la simplu la Wimbledon, dacă eu n-am putut”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.     

Simona Halep, locul 7 WTA, joacă astăzi, în finala de la Wimbledon, împotriva Serenei Williams, locul 10 WTA, a cincea finală de Grand Slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu.

Românca a câştigat un singur Grand Slam, la Roland Garros, anul trecut.