Ianis Hagi nu știe dacă va rămâne la Rangers și după acest sezon, dar mijlocașul român i-a asigurat pe scoțieni de intențiile lui. Ultima lui postare pe Instagram nu lasă loc de interpretări.

”Mi-e dor deja de el”, a scris Ianis, care a atașat mesajului o poză în care se află în tricoul de antrenament al celor de la Rangers. Peste 40.000 de fani au apreciat postarea jucătorului de 21 de ani. 

Articolul continua dupa recomandari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss it already. ⚽️ #faith

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi) on

Ianis Hagi este dorit de Lazio

Chiar dacă are cifre bune la Rangers, trei goluri și două pase decisive, se pare că Steven Gerrard nu îl mai dorește din stagiunea viitoare, el fiind împrumutat doar pentru acest sezon. 

Pe fir ar fi intrat Lazio, care a pregătit 5 milioane de euro pentru Hagi, în cazul în care acesta nu va fi păstrat de Rangers și va reveni la Genk. Aceasta este suma pe care scoțienii ar trebui să o plătească dacă Ianis rămâne pe Ibrox. 

Ținând cont că orice activitate fotbalistică este blocată în Scoția din cauza coronavirusului, Ianis Hagi se află acum în România, un lucru anunțat cu puțin timp în urmă de tatăl său, Gică Hagi.