Marţi seara începe o nouă ediţie a grupelor UEFA Champions League, iar tensiunea adunată la unele echipe este atât de mare încât îi face chiar pe fotbaliştii de top, precum Gonzalo Higuain, de la Juventus Torino, să-şi piardă nervii.

Nemulţumit de evoluţiile sale din acest sezon, are doar un gol în Serie A, în 249 de minute jucate, Higuain şi-a pierdut cumpătul la unul dintre ultimele antrenamente efectuate de Juventus înainte de debutul în grupele UEFA Champions League.

Articolul continua dupa recomandari

Higuain a lovit un antrenor, la ultimul antrenament al lui Juventus

Italienii au meci tare, miercuri seara, cu Atletico Madrid, în deplasare, iar incidentul care l-a avut pe Higuain în prim plan s-a produs la şedinţa de pregătire de marţi dimineaţa.

Implicat într-un joc 5 contra 2, argentinianul a fost umilit la o fază, iar uralele colegilor nu i-au picat deloc bine.

Scăpat de sub control, Higuain îl loveşte cu talpa pe genunchi pe secundul Marco Ianni, iar apoi îşi varsă toţi nervii pe o pancartă publicitară pe care o face praf.

Este calmat cu greu de fundaşul Leonardo Bonucci, dar riscă o amendă usturătoare şi chiar să-şi piardă locul din echipa de start, în condiţiile în care Juventus are numeroase soluţii pentru linia de atac.